Motionist Drop In

Motionist Drop In

Drop In er et omdrejningspunkt for motionisterne i Aarhus 1900 Tennis, og det er her, du får spillet god tennis og møder andre motionister. Vi har motionist Drop In hele året og på alle niveauer – for nybegyndere, let øvede, øvede og turneringsvante motionister.

Til Drop In kan du spille tennis uden at have en makker. Til gengæld får du mulighed for at spille med og mod en masse andre motionister, så du kan næsten ikke undgå at blive udfordret og udvikle dit spil. Der er også garanti for, at du lærer andre af klubbens motionister at kende, og måske finder du en fast makker eller flere.

Drop In-konceptet

Drop In-konceptet er indrettet sådan, at du spiller tre runder á 40 minutter, og du spiller typisk double med skiftende makkere og skiftende modstandere. En Drop In-ansvarlig sætter hold og styrer slagets gang.

Oplys om dit niveau

Hvis du ikke har været til Drop In før, er det en god ide at fortælle den Drop In-ansvarlige, hvilket niveau du spiller på. Så kan han eller hun bedre sætte hold. Til vinter Drop In må du meget gerne sende en e-mail til den Drop In-ansvarlige dagen før.

Tilmelding til Drop In

Hvis du vil deltage i et sommer Drop In, skal du bare møde op senest 15 minutter før kampstart og tilmelde dig hos den Drop In-ansvarlige. Til vinter skal du via klubbens bookingsystem købe Drop-in medlemskab og tilmelde dig fra gang til gang under “Arrangmenter og hold”.

Betaling for Drop In

Det er gratis at deltage i sommer Drop In, når du har et aktivt sommermedlemskab i klubben.

For at deltage i vinter Drop In skal du købe “dropin-meldkemskab og betale pr. gang, når du melder dig til. Du har selvfølgelig også adgang til at deltage i vinter Drop In, hvis du har et aktivt vinter-/indendørsmedlemskab.

Hér spiller vi Drop In

Om sommeren spiller vi som udgangspunkt Drop In på Marselisborg Grønnevej. Der kan dog være situationer, hvor vi spiller på Lyseng Allé, for eksempel hvis der er turnering på Grønnevej.

Vinter Drop In foregår altid i hallen på Lyseng Allé.

Se også Baner

Ændringer og aflysninger vil blive annonceret under Aktuelt og/eller på Facebooksiden 1900 Tennis Seniorsupermotionister.

Vil du vide mere?

Er du i tvivl om hvilket Drop In, der passer bedst til dig, kan du læse mere om Niveauopdeling af motionister. Du er også velkommen til at spørge klubbens Drop In-ansvarlige.