Motionist

Har du overvejet, om du skal i gang med at spille motionstennis, eller har du allerede fundet ud af, hvor sjovt det er at motionere med den gule bold? Aarhus 1900 Tennis giver dig det gode motionistliv og en bred vifte af tilbud til motionister over 18 år.

Motionisttræning

Hvis du vil udvikle dit tennisspil og blive bedre til at spille kampe, så er der masser af muligheder for at få træning i Aarhus 1900 Tennis. Uanset om du er nybegynder, let øvet, øvet eller turneringsvant, så har vi et træningstilbud til dig.

Motionisttræning
Motionstennis for unge og studerende

Motionstennis for unge og studerende

Tennis er effektiv og supersjov motion, som du kan dyrke meget fleksibelt, helt som det passer dig. Og er du mellem 18 og 25  år og/eller fuldtidsstuderende, behøver du kun at binde dig for 1 måned af gangen, hvis du spiller i Aarhus 1900 Tennis.

Motionistturninger

Hen over sommeren kan du deltage i en række forskellige aktiviteter og turneringer for motionister. Amerikansk turnering, stærk/svag-turnering og begynderturnering af bare nogle af dem. Hold øje med opslagene her på hjemmesiden og i klubhuset.

Motionistturneringer
Motionist Drop In

Motionist Drop In

Drop In er et omdrejningspunkt for motionisterne i Aarhus 1900 Tennis, og stedet hvor du får spillet god tennis og møder andre motionister. Vi har motionist Drop In hele året og på alle niveauer – for nybegyndere, let øvede, øvede og turneringsvante motionister.