Cafeen

Caféen

Klubbens café på Marselis Grønnevej er det naturlige samlingspunkt i Aarhus 1900 Tennis om sommeren. Det er her du mødes med de andre medlemmer før og efter spillet, indenfor eller på terrassen.

Caféen og klubhuset danner en hyggelig ramme for det sociale samvær i klubben i løbet af sommersæsonen. Og mange spillere vælger at spise sammen i klubhuset efter for eksempel drop in eller træning.

Caféen tilbyder

Der er varm kaffe på kanden og kolde drikke i form af sodavand og øl, samt hvidvin og rosé.

Klubben råder over fadølsanlæg, hvorfra der tappes øl fra Aarhus Bryghus. Øllet er altid frisk, står konstant på køl, så det kan nydes af spillere, publikum eller gæster fra gaden.

I forbindelse med arrangementer på anlægget er cafeen åben med salg af lækker mad og drikke, så kom gerne og støt klubben.

Betal med kort eller Mobile Pay

Klubben tager kun imod Dankort eller Mobile Pay.

Vil du vide mere?

Hold øje med opslag i caféen eller henvend dig i åbningstiden.