Baner

Baner

Aarhus 1900 Tennis råder over 2 tennisanlæg med tilsammen 17 baner – 13 grusbaner udendørs og 4 kunststofbaner indendørs i en hal, der er tænkt og bygget til tennis. Det betyder, at du som medlem stort set altid kan komme til at spille tennis med ganske kort varsel.

Det ene af vores tennisanlæg finder du tæt ved Aarhus midtby, på Marselisborg Grønnevej ved siden af Aarhus Stadion. Det andet anlæg ligger for enden af Lyseng Allé i Højbjerg.

Anlægget på Marselisborg Grønnevej

På Marselisborg Grønnevej råder Aarhus 1900 Tennis over 9 grusbaner, som ligger smukt omkranset af høje bøgetræer til tre sider og med Aarhus Stadion til den fjerde side. På anlægget er der også slåvæg og bordtennisbord, og det er her klubbens hyggelige café ligger.

I klubhuset er der omklædningsmulighed og bad, og der er enkelte parkeringspladser lige uden for anlægget. Ellers er der mulighed for at parkere gratis ved stadion cirka 100 meter fra tennisanlægget.

Se også Caféen

.

Anlægget på Lyseng Allé

På Lyseng Allé har Aarhus 1900 Tennis 4 udendørs grusbaner med lysanlæg på de 2 af banerne. Her finder du også klubbens tennishal med 4 baner, som fuldt ud lever op til professionel standard.

I hallen er der loungeområde, køkken, omklædningsrum med bruser og sauna samt vægttræningslokale, klublokale og bordtennisrum. Der er gratis parkringsplads ved anlægget og offentlig transport fra Aarhus centrum og Odder med stoppested tæt på.

Book en bane på Marselisborg Grønnevej eller Lyseng Allé