Familietennis

Familietennis

Med familietennis kan du dyrke motion, mens du er sammen med dit barn. Og I kommer helt sikkert til at ha’ det sjovt. Samtidig møder I andre tennisglade børn og forældre. I Aarhus 1900 Tennis har vi familietennis på programmet hver sommer.

Forskning viser, at det er sundt for barnets udvikling og idrætsinteresse at have en forælder med til idræt de første år. Familietennis kan give dig og dit barn noget at være fælles om, og noget at snakke om efter træningen.

Motorisk og lærerig udvikling

Vidste du, at fysisk aktivitet udvikler dit barns motorik og indlæringsevne i for eksempel skolen? Til Familietennis arbejder vi med balance, rytme og bevægelse i tennislege og spil, så børnene er aktive på et niveau, der passer til deres alder.

Socialt fællesskab

På vores Familietennis-hold kommer dit barn både til at indgå i et trygt fællesskab og lære at begå sig på egen hånd. Vi bruger leg og sjove øvelser til at give børnene motivation og selvtillid, så de får lyst til at prøve sig selv af.

Udvid dit netværk

Til Familietennis møder du forældre med jævnaldrende børn, der har samme interesse. Det kan måske udnyttes med fælleskørsel til træning og andre arrangementer. Og hvem ved, måske fortsætter du med at spille tennis med de andre forældre, når børnene ikke gider at have jer med mere!

4 gode grunde til at begynde til Familietennis

  • Skab en fælles interesse med dit barn
  • Få tid til at dyrke motion i en travl hverdag
  • Mød andre tennisglade forældre og børn
  • Udvikl dit barns motorik og indlæringsevne