Niveauopdeling af motionister

I Aarhus 1900 Tennis niveauopdeler vi motionisterne på en skala fra 1 til 5. Det betyder, at du kommer til at spille Drop In og træne med andre motionister på dit eget niveau. Og det sikrer, at du har det sjovt med tennis, bliver passende udfordret og kan udvikle dit spil.

Niveau 1 – Nystartet

Har ikke tidligere modtaget træning og spillere som har spillet 1-2 sæsoner.
Ønsker at lære de grundlæggende principper og teknik, og møde andre nystartede.

Niveau 2 – Let øvet

Har spillet og fået træning i 3 eller flere sæsoner.
Kender principper for serv, grundslag, angrebsslag, flugtninger og smash.
Kan med ligeværdig partner holde bolden i spil 7 gange ved 7 til 10 forsøg.

Niveau 3 – Øvet

Har spillet jævnligt i flere år (gennemsnit 1 gang pr. uge hele året). Føler sig sikker i de fleste principper fra niveau 2. Kender desuden de taktiske principper for single og doublespillet.

Niveau 4 – Øvet turneringsspiller

Har spillet jævnligt igennem flere år (gennemsnit 1-2 gange pr. uge hele året) Kender alle principper for forskellige slag og tilhørende benarbejde. Deltager i klubbens interne turneringer og spiller f.eks. på DGI hold.

Niveau 5 – Meget øvet turneringsspiller

Har spillet jævnligt igennem mange år (gennemsnitligt 2 gange eller flere pr. uge hele året) Kan alle færdigheder, spiller kampe i DTF regi på min. Jyllands-, fyns- eller sjællandsserie niveau eller højere. Har ambitioner om at blive bedre til kamp.

Vil du vide mere?

Er du i tvivl om hvilket niveau, der passer bedst til dig, er du velkommen til at spørge klubbens Trænere og Drop In-ansvarlige.