Motionistturneringer

Motionistturneringer

Hen over sommeren kan du deltage i en række forskellige aktiviteter og turneringer for motionister i Aarhus 1900 Tennis. Amerikansk turnering, stærk/svag-turnering og begynderturnering af bare nogle af dem. Hold øje med opslagene her på hjemmesiden og i klubhuset.

Amerikansk turnering

Denne turnering er en hyggeturnering, hvor alle kan være med. Turneringsledelsen har retten til at sætte holdene og til at manipulere med pointgivningen, sådan at det ikke før til sidst er afgjort, hvilket hold, der vinder. Afsluttes med fællesspisning.

Stærk/svag turning

Her kan du prøve kræfter sammen med og mod nogle af klubbens bedste spillere. Turneringslederen sætter hold, hvor motionister og rigtig gode spillere bliver blandet og spiller alle mod alle som hold.

Begynderturnering

For begyndere (maks. 2 års erfaring) afvikler vi efter sommerferien en turnering, hvor de færdigheder du har erhvervet siden foråret kan testes af.

Ad Hoc turneringer

Ved specielle lejligheder bliver der sat særlige arrangementer op, som da AC/DC gæstede byen i 2016 og gjorde det oplagt at arrangere Australsk Turnering.

Yderligere information

Motionistturneringerne bliver annonceret under Aktuelt og ved opslag i klubhuset på Marselisborg Grønnevej.