Motionisttræning

Bliv medlem

Som medlem af Aarhus 1900 Tennis får du adgang til to fantastiske tennisanlæg med 13 baner udendørs og fire baner under tag. Du får også adgang til kvalitetstræning, hyggeligt klubliv og spil på alle niveauer.

Du melder dig ind i Aarhus 1900 Tennis ved først at oprette en medlemsprofil i klubbens bookingsystem.

Når du har oprettet din medlemsprofil, skal du logge på banebookning på forsiden og vælge dit medlemskab under “klippekort/medlemskaber”. Du betaler online med Dankort, og så er du klar til at booke baner.

Hvis du ikke har Dankort

Medlemssystemet tager kun Dankort, så har du Mastercard eller andet, skal vi bede dig overføre til klubbens bank – reg nr 2211 – konto nr – 0316852386 og skrive navn + medlemskab, så frigiver vi dit medlemskab. Du skal stadig selv oprette din medlemsprofil.

Du kan også melde dig ind ved at sende en e-mail til kontor@1900tennis.dk eller møde op til forårets standerhejsning, hvor der også vil være mulighed for indmeldelse.

Køb dit medlemskab via klubbens bookingsystem